PDA

View Full Version : codes



bigteebxny
7th Oct 2004, 00:29
hi there, i have the codes to jump to the missions, i want to know which screen is actullay the title screen to use the codes on cause im stuck on mission 8 as well.lol pls. help a brother in japan out.lol. BT.:D

RoyalMarineCommando
27th Oct 2004, 18:39
Nah - no help from me.

The game is easy anyway - no need for codes.

Jumpin_Jebus
11th Nov 2004, 17:04
What system are you playing on? PS2, Xbox, or PC?