PDA

View Full Version : Dromed button



evil Garrett
6th Oct 2004, 12:20
Is it possible to be added in T2 panel button linked to DromEd.exe, so that you can enter in editor with single click on button after panel appears?

Guineapiggy
6th Oct 2004, 15:59
Eh... I'm not sure what you mean by that but I'm guessing you mean for the purpose of level testing, in which case you don't need to and I'm also pretty sure you can't. Start DromEd, load the level and you can test it in the Dark engine with the click of a button and exit back to the editor.

Komag
6th Oct 2004, 16:41
Darkloader already has this built in

evil Garrett
16th Oct 2004, 11:35
Eh... I'm not sure what you mean

I mean this:
http://onlinerock.com/clubs/weadford//Pictures/2.gif