PDA

View Full Version : cheats on PC



knothead
29th Sep 2004, 22:20
:confused: anyone know how to get to the MAGIC SPOT that lets ya enter the cheat codes in as I been tryin to configure the keys and got em all bound but not the goodole tilde window.. HELP PLEASE :cool:

Edit - removed link due to piracy/warez nature of link.

jaywalker2309
30th Sep 2004, 18:23
Knothead,

Please dont post links that advocate piracy etc. Even if you think its fine, it aint.. it goes against forum policy, and posting that on an official eidos website is not the best thing to do.

Regardless of individual peoples beliefs, and the `wording` the websites use, NO downloading of `hacked` exe's is legal, as it goes against the EULA you all agreed to when you installed the game.

jaywalker2309
30th Sep 2004, 18:24
Originally posted by knothead
:confused: anyone know how to get to the MAGIC SPOT that lets ya enter the cheat codes in as I been tryin to configure the keys and got em all bound but not the goodole tilde window.. HELP PLEASE :cool:

Edit - removed link due to piracy/warez nature of link.

as for how you enter cheats, you simply type them in carefully on the main menu screen.

knothead
30th Sep 2004, 22:09
Originally posted by jaycw2309
Knothead,

Please dont post links that advocate piracy etc. Even if you think its fine, it aint.. it goes against forum policy, and posting that on an official eidos website is not the best thing to do.

Regardless of individual peoples beliefs, and the `wording` the websites use, NO downloading of `hacked` exe's is legal, as it goes against the EULA you all agreed to when you installed the game.

sorry about the link but as for the main screen I have just tried to type and it never shows up as in I can not see it. is thee a special key to use or what?? again soory about that posted link that no body ever saw......

jaywalker2309
30th Sep 2004, 22:38
which cheat are you trying to use - warning to other people reading this thread in case knothead lists the cheats without using the `spoiler` button..

knothead
30th Sep 2004, 22:46
Originally posted by jaycw2309
which cheat are you trying to use - warning to other people reading this thread in case knothead lists the cheats without using the `spoiler` button.



. NOESCAPE ,, NOREALGUNS any thing that'll work to stay alive long enough to get three missions under the belt.......:D :confused: :confused:

jaywalker2309
30th Sep 2004, 22:53
I'll check those are the correct final cheats in the morning.

I know i use one all time to skiplevels and that works fine :)

jencorreale
3rd Apr 2007, 01:24
We just got the game to work after much grief. My husband is trying to enter the cheat codes at the main menu but cannot figure out how to do so. Any advice?