PDA

View Full Version : Setup.exe not works



][oRn@dO
12th Jun 2004, 10:35
I have download the demo and wanted to insatll it but when i run it, the setup dont want to start

What i can do to run it???? :confused:

Majnun
12th Jun 2004, 11:50
Your download probably got corrupted.

Try getting it again from another site.

3dgamers has several mirrors:

http://www.3dgamers.com/dl/games/thief3/t3_demo_uk.exe.html

][oRn@dO
12th Jun 2004, 12:01
thx