PDA

View Full Version : Problem with newly bought game



paladin1128
25th Apr 2004, 01:30
I just bought Hitman 2 Silent Assassin. I installed it, but when I try and run the game, it says insert the hitman 2 silent assassin disk. Any hints? I tried reinstalling it, switching the disk to the other cd drive, and having another disk in the other drive, so both are full. Just for clarification, I do have the disk in when I try to run it. Thanks in advance.

DILLIGAF32
25th Apr 2004, 09:10
I just brought my game home from the store, and I'm having the same issue...a fix for this would be handy to have.

paladin1128
25th Apr 2004, 10:59
I did find a fix, but I won't discuss it on the forum per the rules of the forum. I would advise EIDOS to either fix it, or at least make your tech support number toll free.