PDA

View Full Version : FFXIV: Error 3035



matraque
18th Aug 2013, 18:44
Hey all,

WTH is 3035? I tried every server... can't seems to be able to create a char on any of the server?

Is it because i didn't pre-order or something?

Thanks,

Nyxa75
18th Aug 2013, 18:54
It may have more to do with the other error code 3102 that's out right now. Most of the servers are down and have been down for quite a while now.

Vaspa31
18th Aug 2013, 20:26
I've been getting the 3035 error code for the last 5 hours or so. Strange as I've yet to create any characters!

Alcoholicrage
26th Aug 2013, 06:21
Anyone know what to do with this 3035 error? I have ZERO characters but apparently I am at the max..... makes playing FFXIV pretty hard with no toons

Kusorai
26th Aug 2013, 06:28
That's... weird... have you tried reinstalling or restarting your computer?