PDA

View Full Version : Demo works but full game dosent...



CGGamer
6th Dec 2003, 21:40
It works on my first computer:

Pentium 3
1 Ghz
512 MB Ram
Nvidia Geforce 4 Ti 4800

But wont work on my second computer:

Pentium 4
2.4 Ghz
512 MB Ram
Nvidia Geforce FX 5200

It installs and I can start it and choose settings but after when game loads for first level it just goes back to windows and thats it. It just closes. Nothing else happens. This happens everytime I try to play.

All other games work fine with no problem. Did a 3dmark test and it worked fine too.

Also the demo works without a problem too.

What can be the problem?

blah
6th Dec 2003, 23:04
look around the boards. many (such as myself) have this problem. many solutions have been suggested, few work or work consistently. congrats on the new coaster though. shiny...

CGGamer
6th Dec 2003, 23:12
new progress.

it works 1 out of every 50 tries that i load the game.

and also i cant find nobody with the same exact problem.

can you get me links if you no of any thread with same problem?

blah
6th Dec 2003, 23:20
the first thing i came across was to hold down escape but i'd forgotten to try it after more searching the boards. well once i remembered i just held down the escape once the white bar starts showing loading progress and...

it's gotten me into the game and past the fist elevator. however, others have said this doesn't work for them on this problem so keep your fingers crossed.

also if anyone out there is considering a NOCD solution, whether for this problem or to help with performance, be careful. there are already worms out there under the deus ex moniker.

blah
6th Dec 2003, 23:29
http://forums.eidosgames.com/showthread.php?s=&postid=304670

http://forums.eidosgames.com/showthread.php?threadid=29122

http://66.193.119.177/index.php?showtopic=206521

the last is a possible solution as well