PDA

View Full Version : Im gonna sound stupid but..(3dCard)



TwistedPat
25th Nov 2003, 04:01
Is there anyway this game can be run with a Radeon 7500. I just bought the card a year ago and im really reluctant to upgrade. People have told me it could because it was based on a 8000 Architecture. The demo doesnt run because of Pixal shading but i thought their may be something I can do. If not whats the cheapest card i can buy that will run the game, as long as it runs i dont really care if it doesnt look nice.

Mehrunes
25th Nov 2003, 04:04
You need at least a GeForce 3 or Radeon 8500 and a Geforce 4 MX won't work.

Elder
25th Nov 2003, 04:10
ATI Powered - ONLINE ORDER ONLY - MENTION PRICE WATCH -- Sapphire Technology 9600 Pro 128MB DDR 8X AGP Video Card ATI RADEON 9600 Pro
Details:
POWER BY ATI RADEON 9600 PRO 128MB DDR AGP8X DVI/TVO Sapphire Technology

Updated - 11/21, 11:26 AM TotalCost $129.99

Price - $125
Shipping - $4.99 USPS $12.89 UPS Ground shipping 48 state

TwistedPat
25th Nov 2003, 04:11
Ok thanks..Is it just me or is the Radeon 7500 newer than the Gforce 3. Thats what i seem to remember. Maybe im wrong.

Trek234
25th Nov 2003, 04:28
Originally posted by TwistedPat
Ok thanks..Is it just me or is the Radeon 7500 newer than the Gforce 3. Thats what i seem to remember. Maybe im wrong.

Doesn't matter if it is newer or not. That means nothing.

The Geforce4 MXs are newer than the Geforce 3 TI 200's/500's, but they are still less feature complete.

Just look for a card that is fully DirectX 8 or 9 compatible. Then you will be able to launch the game.

Look at the other specs (such as fill rate) to get an idea how fast you will render the game once you can launch it.