PDA

View Full Version : Is Anyone Else Having This Problem?



M4tr1X
24th Nov 2003, 01:22
Upon launching the demo I set my graphical settings to 1280x1024 with 6x Ansi on. When I return into the game everything resets to 640x480 etc. Is there a fix for this or am I losing it?

Thanks!

Driver
24th Nov 2003, 02:20
In your My Documents folder, there is a folder for DX:IW. There is a file called user.ini Rightclick it and choose properties. From the menu make sure readonly is unclicked. Hope that helps.

Meteor_of_War
24th Nov 2003, 14:57
Originally posted by Driver
In your My Documents folder, there is a folder for DX:IW. There is a file called user.ini Rightclick it and choose properties. From the menu make sure readonly is unclicked. Hope that helps.

Hmm...i dont think that fixes the problem with the game always starting up in the default resolution. Although from unchecking the read only setting for the user.ini it does save ingame control settings and whatnot. Still, i havent found a way to have the game start in the higher res though, it isnt until i reload my saved game that the saved video settings get restored.

M4tr1X
24th Nov 2003, 18:12
Ok that 's what I thought. It starts up in standard and it launches in the chosen video resolution. I hope this is fixed in the final game! Also I will try the read only route.

Meteor_of_War
24th Nov 2003, 18:45
yes, i hope they fix it for the final version aswell.:(

Dav1000
24th Nov 2003, 20:56
It has been confirmed by one of the devs on the IS forums that this bug is not in the shipping game.

Meteor_of_War
24th Nov 2003, 21:04
That's good to hear.:)

M4tr1X
24th Nov 2003, 23:54
Good News!