PDA

View Full Version : Sound Problem



ZEN
25th Oct 2003, 12:05
The game is working very well with the exception of sound...terrible crashes and noises...

Please...someone could help me ?

I have a A7S333 onboard sound motherboard and Windows XP..only in this game the sound crashes...

Thanks

Xcom
25th Oct 2003, 14:00
Try disabling sound hardware acceleration.

Windows Start -> Run

Type dxdiag and Run.

Then go to sound tab and move the acceleration slider all the way to the left.

RedRat
25th Oct 2003, 14:28
I have the same problem with XP and SBlive!. Adjusting hardware acceleration only makes it worse.
I tried the solution posted here
http://forums.eidosgames.com/showthread.php?s=&threadid=24429
but nothing changed.

Phantom
27th Oct 2003, 17:03
I've got a problem with the sound in commando's 3 ,
i have a asus A7S333 Motherboard and XP pro when i try to play the game the sound is hopeless it cracks and is misformed. what do i do ?
I've tried hrdware acceleration and it doesn't help.
What is the sollution to the problem ???

(V)
6th Nov 2003, 22:46
Did anyone figure out the problem with this??

Phantom
7th Nov 2003, 08:16
the sound problem is still a big problem some say it's the combination of hardware en some blame t on the software,but still no solution.:confused: