PDA

View Full Version : Does Anyone Play Timesplitters 2 For Gamecube?



Officer_Stumpy
18th Sep 2003, 02:59
I KNOW YOU CAN PLAY IT ONLINE FOR PS2 BUT I DONT HAVE IT FOR PS2 I HAVE IT FOR GAMECUBE. AND IM ALSO HAVING TROUBLE ON ROBOT FACTORY ON HARD :mad: :mad: CAN ANYONE HELP ME?

the_internet_king
18th Sep 2003, 15:33
WELL I DOTN THINK YOU CAN PLAY ONLINE ON GAMECUBE AND WWW.GAMEFAQS.COM HAS SOME EXCELENT WALKTHROUGHS ALSO JUST LOOK FOR SOME THREADS ON THE SAME SUBJECT IN THE FORUM ;)

cball05
27th Sep 2003, 15:36
Yeah, I'm pretty sure that Gamecube can't hook up to the internet and that Timesplitters 2 wouldn't support it anyway. Would be cool, though...

AB-109
29th Sep 2003, 12:04
Its only a matter of time. GC has/will have lan support and I'm sure with alil tweaking you can go online with it and as for it not supporting TS2 online, none of the other consoles actually support ts2 online but you can still play it online.

Ab

spanks
29th Sep 2003, 15:24
Originally posted by AB-109
Its only a matter of time. GC has/will have lan support and I'm sure with alil tweaking you can go online with it ... Unfortunately, FR didn't have specs for the GC network adapter when they released TS2, so the code isn't there for LAN support.

The only thing you can do online with the gamecube is trade maps at this site (http://groups.yahoo.com/group/ngcfs/) using this thing (http://www.lik-sang.com/info.php?category=78&products_id=2359). Do it! The more the merrier! (I just ordered my USB memory card today).

Oh, and the robot factory on hard ... it's easy if you're willing to take your time and backtrack. Lure the enemy to the defense laser and later use the remote controlled turrets. There's a backtracking trick at the very end too.