PDA

View Full Version : there is no sound in TOMB RAIDER 6



tomtaolt
17th Sep 2003, 02:22
please help me!!!
I can heard nothing when I play Tomb Raider-the angel of darkness. my system is P1.4 CPU, WNI XP pro, ledteka170
geforce4 mx440, realtek ac97 sound card, and I have installed
Dir9.0b on my system, and besure updated to dir9.0b on my
graghic card and sound card.
but there is still nothing can be heard, the graghic is ok,please
tell me why it is,how i can do .
thank you for your help very much!

Jewell
17th Sep 2003, 20:42
Try the AoD technical forum.... they can help you with all your technical needs.

saispas
18th Sep 2003, 04:55
I noticed that you come from China, if you know Chinese, you can have a look at here (http://www.myhandong.com/freebbs/showtopic.asp?id=697&forumid=38&page=13)

tomtaolt
18th Sep 2003, 11:09
Originally posted by saispas
I noticed that you come from China, if you know Chinese, you can have a look at here (http://www.myhandong.com/freebbs/showtopic.asp?id=697&forumid=38&page=13)

saispas
18th Sep 2003, 13:14
Hi,tomtaolt,
I'm not "Mr. saispas", but Ms. saispas,lol:D

Jewell
18th Sep 2003, 19:41
Originally posted by saispas
Hi,tomtaolt,
I'm not "Mr. saispas", but Ms. saispas,lol:D

I am also Ms. Jewell :)

tomtaolt
19th Sep 2003, 02:09
THANKS AGAIN AND MORE A LOT FOR YOU ,Ms. JEWELL AND
Ms.SAISPAS.
I AM VERY SOORY FOR MY MISTAKES! I THINK YOU TWO MUST
BE KIND AND BEATIFUL LADYS!
BOW TO YOU ,Ms.SAIPAS ,TO SEND APOLOGIZE AND THANKS!
AND BOW TO YOU,Ms.JEWELL,TO SEND APOLOGIZE AND THANKS!