PDA

View Full Version : I-link question...



Tool God
12th Aug 2003, 06:02
Okay, I have an I-link for my PS2, but there's only one port to plug it in. That means that I can only hook it up to only one other PS2 for only a total of 8 players. How can I make it so it's 16 players? What do I need to accomplish this AND what's a good website to buy it from? Any kind of link to the site would help, too.

Loakers
12th Aug 2003, 19:27
u'll need to get an i-link hub and compatible leads.

PS2
l
l
l
Ps2------{HUB}------Ps2
l
l
l
PS2


Althought this works, i recommend u use link up through the network adapter. if all 4 ps2s have nw adapter, then its genrally easier to find a hub, and all u need is 4 X RJ45 crossover cables.

coosh?

Tool God
13th Aug 2003, 00:26
Well, a network adapter would cost me and each of my friends 40 bucks each. That can go up to 160... then there's the network hub and that can be around 40 also, which means the total cost of everything can be around 200 dollars. I'm not willing to spend that much money right now, so if there's an easier way of getting 4 PS2s together that would be great. Especially since I already have an I-link.

So where would I be able to get one of these I-link hubs?

the_internet_king
13th Aug 2003, 13:26
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00009QB39/qid=1060781185/sr=8-1/ref=sr_8_1/103-4630966-6003812?v=glance&s=videogames&n=507846

Tool God
14th Aug 2003, 01:29
Thanks.

Phew! 44 dollars?!?!?! DAMN! That sucks...

Oh well, thanks anyway.

I'll look around the internet some more. I think I found one at Electronics Boutique's page for $19.99.