PDA

View Full Version : What's the minimum spec?



quaver
21st Jul 2003, 09:44
I know what's the minimum spec is as I've seen the box, but I wanted to know what really is the limit?
On the box it says Windows 98 SE. Does the original Windows 98 work??

quaver
21st Jul 2003, 17:54
Wow! Thats pretty low.
Anyone lower?

JohnRaider
30th Jul 2003, 02:55
How would AOD run on my computer?

800 Mhz CPU
256MB of ram
Geforce2 MX 32MB
60GB HD

CyCro
30th Jul 2003, 14:25
Satisfactory. ;)

a117179
1st Aug 2003, 12:36
With the amount of problems I'm having it looks like I might have to purchase a 'SuperKray' just to finish the game.

quaver
1st Aug 2003, 21:05
Whats SuperKray?

a117179
2nd Aug 2003, 12:02
It runs 212 2G processors in series, gigabytes of ram, more HDD space than we will ever see.
All the banks in the world rent space on these things. Hackers have been trying to gain access for years, some have succeeded and the FBI now have them.
A litle bit out of my price range.

quaver
3rd Aug 2003, 13:48
I see, a joke then!:o