PDA

View Full Version : in prague, but no snow



Tipsko
19th Jul 2003, 01:07
I'm in Prague but I can't see any snow. Which configuration setting would that be?

thanks in advance
Tipsko

Tipsko
19th Jul 2003, 11:08
no one knows? :(

graphicscard: geforfce ti4200 128MB
Windows XP

Tipsko

alvgarci
19th Jul 2003, 21:03
I'm also in Prague, without snow.

Where do you see that should be snowing in Prague? Any screenshoot?

Tipsko
20th Jul 2003, 13:11
well, i've also got the ps2 version and believe me, it snows over there!

http://www.tombraider.be/files/screenshots/STR6_80.jpg

Tipsko

alvgarci
20th Jul 2003, 16:47
http://forums.eidosgames.com/showthread.php?s=&threadid=20879

Tipsko
21st Jul 2003, 08:01
tnx for the link but still no answer :(

Tipsko

JP2Fingers
23rd Jul 2003, 00:30
Same deal here, Tipsko...
I've got the PS2 & PC versions and in my PC - same video card same OS and same NO SNOW!!

Maybe it'll snow in a future patch...

Anybody out there with a different video card getting snow?
No big deal, I guess - just curious.

JP

connieq
23rd Jul 2003, 19:17
yes, i have a PS2 memory card and I do have snow in Prague, along with the crunchy noise snow makes when she walks on it.