PDA

View Full Version : Sprinting jump



Tsyantas
16th Jul 2003, 19:38
How, how, HOW do you do a sprinting jump??? I've been going nuts trying to figure it out! Was it one of those things that was taken out, or am I pressing the wrong buttons? Or maybe my game is just glitched. Anyway, if anyone knows, can you please explain it to me?

D3v1L80Y
16th Jul 2003, 19:44
well for starters, you have to have enough strength upgrades to be able to sprint. This doesn't happen until you have reached the Prauge levels. Other than that, its fairly straightforward.....just sprint to the edge and press jump.

Naga
16th Jul 2003, 19:45
you dont get it till about the 3rd to last level

Tsyantas
16th Jul 2003, 19:46
Oh...well...that's pretty simple...don't i feel stupid.

salvestrom
16th Jul 2003, 19:58
3rd to last level??

I suppose if you lump together more of the sub-sections and treat them - rightly - as a single level, it probably was the 3rd from last. Specifically however you get the ability to sprint at the beginning of the mission where you reemerge into the Louvre after the Hall of Seasons, once you reach the cabinet with the Respirators.

When I get there again, i'm planning to go straight to the way out and see what happens then.

Sal.