PDA

View Full Version : Post Processing



Setsu
14th Jul 2003, 17:15
hum... got a lil' problem with Post Processing in the game...
If i turn it on, i'm not able to see ANYTHING except for the FMV.
I do know the game didn't crash, because i still hear the menu sounds when I press the cursor keys.

I got a P4 2.4 Ghz, 1 GB RAM @ 333 Mhz and a Geforce FX 5600.

RedLegg
15th Jul 2003, 05:42
Well, don't turn on Post processing. If a setting makes the game non-functional it is not recommended that a user would set it that way.

Of course if you are talking about Power On Self Test, then this is a new one for me.

Setsu
15th Jul 2003, 08:56
Ok, thanks anyway... I always had Post Processing off since I discovered it was it which caused the problem.
I was just finding it wierd the fact that my machine didn't fully support it. :(
Anyway, it may have to do with the fact that my graphics card isn't REALLY fully supported by the game, I don't know.

Thanks and keep up the good work! :D