PDA

View Full Version : no inventory



thanasis
14th Jul 2003, 14:35
i have a tohiba laptop with winXp and celeron 1.33.i use the pach but my main problem is that i don't have inventory:( i take all the items but i can't use them.i press esc but no helth no weapons no nathing :confused: what do i do ???

Setsu
14th Jul 2003, 17:04
I guess that calls for a "WELL, DUH!!!"... :D
You don't press ESC to access the inventory... it's TAB... :p

thanasis
14th Jul 2003, 17:52
:rolleyes: man thanks