PDA

View Full Version : Sandbox question



Liksus
16th Jun 2003, 00:07
Is there a way to make a game where you start out with only basic facilities and or technology? Beacuse whenever I start a sandbox game i always have all technologies, which i think makes it less fun. I want a game where researching things is important but when you start with everything what's the point?

Thanx
Liksus

Exitium
16th Jun 2003, 00:57
Simply go to the Sandbox startup menu and diselect, "Instant" from the research menu.

Liksus
16th Jun 2003, 02:30
Wow, i feel stupid now:o :D