PDA

View Full Version : firewall



Jasproid
5th Apr 2003, 17:15
Hi,

i want to buy the full game, but first i want to make sure that it's gonna work (my demo doesn't work online because of firewall)
I got one simple question: Which ports do you have to open for the game?

Mike_B
6th Apr 2003, 07:04
Try these: 2300-2400 and 47624

Jasproid
6th Apr 2003, 09:42
TCP or UDP?
I now opened both and it's workings :D
Thx very much, now i'm ready for the real game