PDA

View Full Version : Max resolution?



tac122
11th Mar 2003, 11:57
I was wondering if the max resolution of the game was 1024* 768 ?

I've got an ATI 9700; the game won't let me go over this resolution :(

Mike_B
11th Mar 2003, 12:06
Originally posted by tac122
I was wondering if the max resolution of the game was 1024* 768 ?

I've got an ATI 9700; the game won't let me go over this resolution :(

Yes, that's the max resolution, I believe they made it so, so that more people can play the game.

Shamaani
11th Mar 2003, 12:44
I play also in 1024 X 768 ...
beautiful graphics in this resolution.

remember to check : 32 bit graphics and colors :)