PDA

View Full Version : Catapult Use



Steve
6th Mar 2003, 19:22
Can anyone please help,I cant seem to fire my catapults, I highlight my unit after construction and give the order to fire and nothing, its now getting very frustrating any help would be greatly appreciated.

Spaceknight
6th Mar 2003, 19:37
Hey Steve,
That sounds weird, check to the what kind of stance you have them in,
Aggressive ect.

Try just to highlight the catapults themselves and see if they will fire.

If this doesn't work, try to reinstall the game.

Andrex Aurelius
9th Mar 2003, 01:39
Originally posted by Steve
Can anyone please help,I cant seem to fire my catapults, I highlight my unit after construction and give the order to fire and nothing, its now getting very frustrating any help would be greatly appreciated.

Highlight your catapult, press 'A', and left click on the target (or right click I can't remember which).

If you highlight your catapult and press 'G' it will go into Aggressive mode which means it will automatically attack anyone that comes near. This applies to all siege weapons.

Remember that siege weapons will not fire unless there is a target (building or unit).

AA