PDA

View Full Version : Some things to fix in a patch



Mike_B
2nd Mar 2003, 10:17
These are just small things I noticed and I was wondering, if someone from Pyro reads this or it could be fixed.

In some places the text isn't converted well by the engine (I think) because it's still in Spanish and probably gives the location of the text:

1) In the options/game options


screenshot (http://home.pi.be/~turkyen5/praet3.jpg)

where it should be something like allow units to be in different groups

2) In the beginning of the mission 'Crossing the river Arar'

screenshot (http://home.pi.be/~turkyen5/praet.jpg)
screenshot (http://home.pi.be/~turkyen5/praet2.jpg)

3) In the main menu

screenshot (http://home.pi.be/~turkyen5/praet4.jpg)

4) options/sound

screenshot (http://home.pi.be/~turkyen5/praet5.jpg)

And while I'm at it it would be very nice to have a no-patch in the next patch. It's annoying to have the cd in the drive and for some reason it's starts spinning even when the game is not running.

Hope someone from Pyro can answer, I know your here ;) :)

Jare
3rd Mar 2003, 19:34
Hm... those screenshots look like some data files are mixed up with the ones from the demos (the singleplayer demo, precisely). Have you tried uninstalling both the game and the demos, and reinstalling the game again? Perhaps they were both installed in the same folder, or for some reason the game is confusing the installations.

Thanks!

Mike_B
4th Mar 2003, 08:58
Originally posted by Jare
Hm... those screenshots look like some data files are mixed up with the ones from the demos (the singleplayer demo, precisely). Have you tried uninstalling both the game and the demos, and reinstalling the game again? Perhaps they were both installed in the same folder, or for some reason the game is confusing the installations.

Thanks!

Ok, I will try that.

~edit~

Thanks it works ok now :)