PDA

View Full Version : Engine



12thlegion
5th Feb 2003, 00:09
It looks like Prætorians is running on the same engine as Warcraft 3 (or is it just me?)

anyway. the game is totally awesome!

this game rocks!!!

Caesar Palace
5th Feb 2003, 01:41
I wouldn't think so. Remember that pyros is based in spain and I truly doubt that they would liscense the tech. from blizzard.

Mike_B
5th Feb 2003, 06:55
Originally posted by 12thlegion
It looks like Prætorians is running on the same engine as Warcraft 3 (or is it just me?)this game rocks!!!

It's just you :D I believe they created the engine themselves.

soverign
20th Feb 2003, 13:32
Where the heck did you find those screenshots?!?!?!?

And what version of Warcraft 3 did you play?

Anyway, i'm 98% sure its their own engine.

To me the graphics look more like improved Aom graphics:D

And Wc3 terrian looks HORRIBLE.

Anyway, the walls have a unique look:D