PDA

View Full Version : bad refresh rate



mjr
15th Dec 2002, 19:45
Panzer Claws seems to be changing my video card's refresh rate to something unusable by my monitor. Whenever I start the game, my monitor light flashes, indicating an unusable refresh rate. I have not had this problem with any other games, and I've played quite a few on this system.

I've read elsewhere that this graphics engine plays tricks with the refresh rate. Is there any way to disable this feature?

Dr. Love
18th Dec 2002, 17:37
Well, one solution would be to go into your display properties, go to settings, go to advanced, choose the adapter tab, & manually lock your refresh rate. That should solve your problem. Let me know if it doesn't.

-Dr. Love

Brin
2nd Mar 2004, 18:35
Yeah had that same problem first time i ran WW2 Panzer claws

sollution is this.

start - > run -> type dxdiag "enter"

click the last tab on the right "extra information" i think

Mine is in french !!!

anyways they is an option to over ride DX's refresh rate
by default the value as nothing put 60 and exit then try to run the game

B.