PDA

View Full Version : How can i add collision to a debris slot..



bob5
8th Dec 2002, 13:44
I can't do it, how can I

MountainDewNut
8th Dec 2002, 14:54
Select the static object from drop/scroll down window in boundry data are. Once you reach it, select the bounding box so that you can see the bounding box (usually selected by default). Select automatic bound from the boundry data area. After that, Select the collision check box and select automatic bound (the first time you did it for visability).

bob5
8th Dec 2002, 23:28
I lost you, am I doing this in TRLE.. I don't know what half those terms mean, sorry, lol..

Could explain it again :confused:

GeckoKid
8th Dec 2002, 23:30
in strpix3 :)

bob5
9th Dec 2002, 20:30
rofl, that would help