PDA

View Full Version : DromED Error - Help



Zaccheus
2nd Dec 2002, 16:54
I'm converting my half finished FM from T1 to T2 and am getting this rather annoying error while pathfinding:
http://www.rcl-software.org.uk/thief/dupvert.jpeg

I assume it doesn't like one of the T1 objects, but I've done the "find and purge lost objects" thing AND deleted some non-existent AIs, too.

Any thoughts?
:confused:

amievil?
2nd Dec 2002, 18:39
never heard of that error but from the looks of it it seems like an terrain error which could have resulted from a cloned brush that was left in the same place by accident. i would guess it is definetly a terrain problem.

Zaccheus
2nd Dec 2002, 18:59
Well, I deleted all of my objects (except for the starting point) and the problem seems to have gone away.

It had been crashing while the statusbar said 'adding object splits', so I assumed it had to do with some object or another.

I also noticed that the AI room database was not being calculated at all until I deleted the objects, so perhaps there was still a non-T2 AI hanging around somewhere.

But all seem to be well now, so I can get on with the task.
:)