PDA

View Full Version : Is there a way to copy rooms from 1 Project to another?



Mushroom
27th Nov 2002, 11:14
G'day mates

I just would like to know if this is possible, save me a bit of time remaking rooms for a Title flyby thingie :D

Cheers
Shroom

Collin
27th Nov 2002, 11:58
That would be PRJMerge by aktrekker! http://forums.eidosgames.com/images/icons/icon14.gif

Mushroom
27th Nov 2002, 21:41
Thanx Collin,

Will Download that ASAP :)

Shroom

P.S. Wonder if AKtrekker is the same AKtrekker from the online flight sim Aces High?