PDA

View Full Version : TS2 Clan



Alexander
19th Nov 2002, 18:23
Well I havent gotten up my TS2 online yet but wouldnt it be cool if we here made a clan?
Everyone who plays TS2 on this site could join it! Or we could split up the players here and make diff. clans! I think it would be really cool dontCHA think?
Anyone who likes my idea?

M@tte
19th Nov 2002, 19:59
Ehh nooope... And the reason is that i dont have a adapter because i live in Europe :P

Im jelllous!

Alexander
19th Nov 2002, 20:50
eeeeh...WTF, YOU MEAN THERE WONT COME ANY ADAPTER TO EUROPE??!?? I ***** LIVE IN EUROPE!!! GAAAAAGH!!!

M@tte
20th Nov 2002, 13:40
Take it easy! :D It will come soon i belive. What i meant was that i cant be in a clan RIGHT NOW, i have to wait for a while. It will come here however........... just wait and see....... you will see.......... just wait....... :p

Alexander
20th Nov 2002, 16:26
Oh....ok.:D
a well I think the idea would be cool anyway.;)

M@tte
20th Nov 2002, 20:36
Maybe ;)

Have anyone actually played more than 4 people over the internet yet?

BeCan
21st Nov 2002, 06:42
Someone did claim that he/she had played over net with his friends :D Don't remember when but I think that post is faraway now. And there is multiplayer guide top of the forum how to get to the net with this game. :D

M@tte
21st Nov 2002, 18:38
Cool... cant wait until the adapter comes here. Havent heard anything about it lately and havent read anything so i guess i have to wait a while :(

jacque de la morte
21st Nov 2002, 19:08
Cool idea, BUT I live in sweden (you know ABBA, Roxette and more...) so I can't join you. :(

BeCan
22nd Nov 2002, 06:51
Hehhe, sweden sucks :D
No just kidding, little old racket about our countries? :D
Can you even imagine, we have to learn sverige here :D HAVE TO, its not option :(

M@tte
22nd Nov 2002, 15:28
Saatana perkele, så du kan Svenska ? :D

Destela
24th Nov 2002, 11:12
i would definatley join a clan. Eidos could host official tournaments and stuff like that. You wouldn't win anything but hey, it'd be fun.

jacque de la morte
24th Nov 2002, 14:16
Originally posted by BeCan
Hehhe, sweden sucks :D
No just kidding, little old racket about our countries? :D
Can you even imagine, we have to learn sverige here :D HAVE TO, its not option :(

Finland sucks even more :D Ni badar väl bara bastu. Eller sauna som ni säger i Finland...

Alexander
10th Dec 2002, 16:33
men vafaan ja bor ju också i sverige!! aint that damn thing coming here?? to sweden?

hehe this is starting to get a lil bit funny guys...(soft me många svenskar i klanen..)

Tell me whitch ones of you who have joined.
sho0o cya

DrkSnpr14
2nd May 2003, 13:29
I would love to give anyone my sniping services, but I'll wait for TS3. Cant wait to have you in my crosshairs....

Iiro
4th May 2003, 08:38
Finland is über! Haistakaa vittu saatanan svedu homot.

Meudes
13th May 2003, 11:06
so is ts2 compadible with the network adaptor for ps2? damn im in australia and they dont have it here, noooo:( :( :(

TimeSplittersDude
5th Jun 2003, 01:14
TimeSplitters 2 isn't online and isn't going to, at least here in the US it's not... WTF r u guys talking about?:confused: :confused: :confused:

AB-109
5th Jun 2003, 09:11
If you have it on PS2 then look at this,

http://www.neoavalon.com/TS2O/setup/

If xbox then go here

http://www.gamespyarcade.com/support/tunnel_xbox.shtml

If on gamecube then your kinda screwed for now at least until more is known about thier lan support.

Ab ^_^

TimeSplittersDude
7th Jun 2003, 12:14
I don't get how that could work... :( Does it use the ILink interface or something????

AB-109
7th Jun 2003, 19:40
Your need the broad band adapter for the ps2 and xbox has one built in!

Ab ^_^

TimeSplittersDude
7th Jun 2003, 22:20
Yeah I know but then how come it says it's not network compatible if it really is?

AB-109
8th Jun 2003, 10:11
Dunno I havent got a bba or ts2 on my ps2 so I never read the guide.

Ab ^_^