PDA

View Full Version : 10 Minute crashes



tank
14th Oct 2002, 00:11
Like several others I have a problem with the game crashing after 10 minutes of playtime, although it didn't start until I got to the St. Petersburg level. Now it crashes more than a 17 year old in his first car. I have tried multiple setting changes with no luck. Any ideas? Here are DxDiag specs:

------------------
System Information
------------------
Operating System: Microsoft Windows ME (4.90, Build 3000)
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 1600MHz
Memory: 256MB RAM
Page File: 178MB used, 1614MB available
Primary File System: FAT32
DirectX Version: DirectX 8.1 (4.08.01.0901)
DX Setup Parameters: None
DxDiag Version: 4.08.01.0881 32bit

------------
DxDiag Notes
------------
DirectX Files Tab: No problems found.
Display Tab 1: No problems found.
DirectDraw test results: All tests were successful.
Direct3D test results: All tests were successful.
Sound Tab 1: DirectSound test results: All tests were successful.
Music Tab: DirectMusic test results: All tests were successful.
Input Tab: No input devices detected.
No problems found.
Network Tab: No problems found.
DirectPlay test results: All tests were successful.

---------------
Display Devices
---------------
Card name: RADEON 7000 Series
Manufacturer: ATI Tech. - Enhanced
Chip type: Radeon 7000 (QY) Rev 0
DAC type: Internal
Device ID: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_5159&SUBSYS_053A1002&REV_00\000800
Display Memory: 63.0 MB
Current Mode: 1024 x 768 (32 bit)(75Hz)
Monitor: Gateway VX920
Monitor Max Res: 1600,1200
Driver Name: ATI2DRAG.DRV
Driver Version: 4.13.01.9050 (English)
DDI Version: 8 (or higher)
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 7/9/2002 22:18:34, 93888 bytes
Driver Signed: Yes
WHQL Date Stamp: n/a
VDD: *vdd,*vflatd
Mini VDD: ATI2VXAG.VXD
Mini VDD Date: , 0 bytes
Device Identifier: {D7B71EE2-1219-11CF-8B7E-3B25A2C2C935}
Vendor ID: 0x1002
Device ID: 0x5159
SubSys ID: 0x053A1002
Revision ID: 0x0000
Registry: OK
DDraw Status: Enabled
D3D Status: Enabled
AGP Status: Enabled
DDraw Test Result: All tests were successful.
D3D7 Test Result: All tests were successful.
D3D8 Test Result: All tests were successful.

-------------
Sound Devices
-------------
Description: SB Live! Wave Device
Device ID: PCI\VEN_1102&DEV_0002&SUBSYS_80321102&REV_08\50F000
Manufacturer ID: 1
Product ID: 100
Type: WDM
Driver Name: emu10k1f.sys
Driver Version: 5.12.01.3041 (English)
Driver Attributes: Final Retail
Driver Signed: Yes
Date and Size: 6/29/2000 10:27:24, 286621 bytes
Other Files: emu10k1f.sys
Driver Provider: Creative
HW Accel Level: Full
Registry: OK
Sound Test Result: All tests were successful.


--------------------
DirectX Debug Levels
--------------------
Direct3D: 0/4 (n/a)
DirectDraw: 0/4 (retail)
DirectInput: 0/5 (n/a)
DirectMusic: 0/5 (n/a)
DirectPlay: 0/9 (retail)
DirectSound: 2/5 (retail)

tank
15th Oct 2002, 03:28
I have updated my sound card driver, downgraded the hardware acceleration to basic and the damn program still crashes. Waht is going on here? It seems like this program will only run on older machines.