PDA

View Full Version : Do I have to use Photoshop????



Caradavin1
6th Oct 2002, 22:39
I have a wonderful graphics program called MGI Photosuite. Can I use it to do the same things I'd do on Photoshop for textures and bodies?? Does anyone know?

Thorin Oakenshield
7th Oct 2002, 18:26
I don't see why not.
If it can save 8 bit 256 colour gif's and pcx's then it will work just fine. Most art packages can;)

Caradavin1
7th Oct 2002, 23:29
Thank you so much, I wasn't sure - since photoshop and such is so durned expensive. :D :D :D

Thorin Oakenshield
14th Oct 2002, 18:19
You could of course get PaintShop Pro:) There is a demo version available and it's a great package too & easy to use;)