PDA

View Full Version : mission 1 bug?



Startopiafrance
9th Aug 2002, 19:51
In the first mission, when VAL place you behind the "big acier door", don't open it and read his orange message.
In french, he wants to open the port ...

Startopiafrance
11th Aug 2002, 18:48
who can answer me?

or nobody here have the game !?

Pinky the Cow
12th Aug 2002, 12:18
I can't quite understand, i'm afraid.

Are you saying there is a mistake in french version of the game?

NZrevenge
12th Aug 2002, 13:49
Sorry man, I sold my copy of Startopia so I could support my spam addiction. I would help if I could...

What is the "big acier door"?

Startopiafrance
12th Aug 2002, 20:00
Oh? You didn't understand? Ok.

In french version, in the first mission, when VAL place your camera behing the door (of segment), his orange message says to open the port.

My question is : in english, is it same?

Mucky Foot
12th Aug 2002, 22:08
I think it's a misspelling in the French version that the translators didn't catch - sorry about that. Val means you need to open the bulkhead door (i.e. the thing the camera is pointing at!), not the port. Thanks for spotting that.

TomF - Muckyfoot coder.

Pinky the Cow
13th Aug 2002, 09:28
Cheers! Another reason for the new patch!

Startopiafrance
13th Aug 2002, 15:52
or an patch & add-on!


with new missions, new droids, more gestion....

Startopiafrance
13th Aug 2002, 15:54
I dream.