PDA

View Full Version : Commandos?!?!?



tek9_56st
19th Jul 2002, 22:50
I have a question...When you play the commandos online in the multiplayer option, Does it go any faster? I mean because when I play it goes so slow...Pleaze help....


My next question...Just making conversation, by the way. If you were granted $20,000 and a 1 game deal contract with and game publisher or gaming studio. Who would it be and what kinda game would you design and why???:)

Longshot
19th Jul 2002, 23:19
Which Commandos game are you talking about?

If it runs slow it's probably just heavy lag.

David
20th Jul 2002, 00:20
it will be probably something like commandos (or ww2 fps).an because i just love this game :D

tek9_56st
20th Jul 2002, 04:20
Commandos 2: MOC

Longshot
20th Jul 2002, 07:00
Yeah I have slow down sometimes when I play onling and thats just lag. If you get someone with cable or dsl connection it runs the same as in single play but with 56k you might get some slow down or lag.

Red Mage
20th Jul 2002, 08:16
Welcome to lagville, population commandos, civilian none, players in slow motion, cure none.

Longshot
20th Jul 2002, 19:48
Well red remember how slow it was when you have 32 megs ram and then you upgraded it to 128 megs ram and the speed increase greatly...now we can actually play with you online although its still can be a bit slow that's just lag now. :)

Red Mage
21st Jul 2002, 00:54
Oops! let me try this again.

Welcome to Improveville, population commandos, civilian still none, players in regular speed, cure aaaahhhh still none.:D

1shot1kill
21st Jul 2002, 17:55
Ah this remembers me of the speed increase i got when i upgraded my 2 mb of ram to 4 mb of ram on my old 486. :D