PDA

View Full Version : Pushable block...



Billy the Kid2
18th Jul 2002, 16:03
Howdy Pardners.
As I scrubbed the wad with a pushable block in it and can't remember where I got it from, can some one please remind me so's I can download it. Muchos Gracias. Billy

Collin
18th Jul 2002, 16:22
There isn't a pushable block in TRLR, so you must get it from previous games (TR 1, 2, 3 and gold editions). Or get it from a custom level (that's what I did). ;)

Billy the Kid2
18th Jul 2002, 17:07
Yes I know that but... some one out there has done a wad purely for the pushable block.....the question is..who is it and what's the address??? Billy

Tombs_On_The_Brain
18th Jul 2002, 18:55
That might have been me, on the wads section of my site, i have a wad with just the pushable block in it :)

http://www.trle-base-station.tk is the url

Billy the Kid2
20th Jul 2002, 21:56
Howdy Pardner....
I downloaded you wad with the block and it works fine... Muchos Gracias. Billy