PDA

View Full Version : R2 button will not work in menus



sueyoshi
27th Aug 2016, 01:00
so i have been playing a little while and i have this issue. the R2 button will work fine when using weapons but won't work in menus such as dialogue (persuade) functions or using the health supplement in the inventory wheel.
please fix and/or get back to me. thank you.

Prophetprtaug76
27th Aug 2016, 05:52
I've been having the exact same problem since launch: The R2 button does not rotate my items in the inventory. Also when I bring up my quick wheel menu it, the R2 button will not activate the quick health. It's a very annoying problem. I am unable to quick swap my weapons either..because that is also tied to the R2 button I believe. I hope they are aware of this problem on the PS4.

xX_Snowe_Xx
28th Aug 2016, 05:51
Same here, I've missed out on a few persuasion options I wanted because of this :/