PDA

View Full Version : I did a side mission and now I cant select my augs the wheel is blank



osiris1989
24th Aug 2016, 01:27
http://prntscr.com/c9mcqp is this suppose to happen?

anyone know?

http://prntscr.com/c9mcqp



http://image.prntscr.com/image/5ddf248920be492fb437a75bcb82c5f7.png

osiris1989
24th Aug 2016, 01:30
is this on purpose? or do we have to spend $$ to buy augs? since $$ is heavily influenced in singleplayer and transactions lemme know

dermike
24th Aug 2016, 09:27
I've got the same problem! Can't see or select any augmentations in the wheel.

neotruthiness
24th Aug 2016, 20:47
Still haven't been able to figure this one out as well. Would really like to use my augments again... I have them selected and upgraded. Just no way I can see to add them back to the wheel and into favorite slots.

Poticha
24th Aug 2016, 20:54
For those experiencing this issue, can you let us know when it happened / what you did before you started noticing it was blank?
Can you also share screenshots of your augmentation menu screen?

If you see this just your first visit to Koller, make doubly sure to check out your augmentation menu screen.

Yuchun
25th Aug 2016, 00:35
I'm not exactly sure what you mean by check your augmentation menu screen. I've done that but don't see anything else I'm supposed to be doing. My problem started after first visit to Koller and this on-screen text popped up by no matter what I press (whether using Xbox One controller on PC or my keyboard), it won't go away and the augments wheel is blank and not equippable.

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/259342345038946548/7EB734F80FEF865E1C8774B9C0C88572BC8AF467/

Tried reloading the save game, exiting and relaunching game and no change. The only thing that appeared to make any difference was for me to buy additional Praxis and activate another augment then disable one. That new augment could be equipped but nothing else. At that point I tried reloading my save to find that the purchased Praxis was gone lol and the one augment I added was obviously not there. So, I went back to a much earlier save before Koller, played through it again and thought it made it through that sequence OK. I was having trouble getting more than two augments to equip but chalking it up to operator error.

Then, out of the blue this shows up on screen:
http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/259342345039257028/A31480515054C63AC9B4C28496DADABE33D3A458/

So at this point I'm not sure what to do. I don't really care about losing the $4, I'd just like to get these annoying messages off screen and be able to equip more than two augments.

Tosomedegree
25th Aug 2016, 10:45
Guys I have the exact same problem as the original poster. Looks the same too.
Occurred after the Koller mission near the start. I left his workshop, walked outside and the wheel was black.
Have tried exiting and entering the game.
On a PS4.

foooly
25th Aug 2016, 12:12
This is normal, Koller resets all of Jensen's augmentations to zero, but gives a couple of praxis points in return, just go into the augs menu and purchase any you want.

Tosomedegree
25th Aug 2016, 12:16
Youre right! Thanks.

Yuchun
26th Aug 2016, 20:25
This eventually went away for me but I can't tell you why. I tried re-playing from before Koller, reloading saves, exiting entirely and relaunching the game even buying Praxis to try assigning something new.

At least in OP and my case, I'm not sure I'd say this is normal behavior. It would seem to me that if it were, doing what the prompt told us to would clear the message but it didn't. I'm wondering if - because the Koller explanation scene is almost intolerably long - I had hit B or the menu key, to try and speed through his yapping and that somehow that glitched it. It wasn't until the next day upon my first level up and aug selection after loading the game (I had selected a few after Koller earlier) that the message went away.

Based on the other threads I've seen here, it feels like either it is possible to glitch the sequence or it just isn't the best UX for this particular event. Whatever it was, it was very frustrating.

Farsendor
27th Aug 2016, 02:43
For those experiencing this issue, can you let us know when it happened / what you did before you started noticing it was blank?
Can you also share screenshots of your augmentation menu screen?

If you see this just your first visit to Koller, make doubly sure to check out your augmentation menu screen.

I actually did something pretty stupid I went to open the manhole and I fell to my death and that is when my game glitched.

FRkVZcTsXkI