PDA

View Full Version : Can we have more loadouts?



Chaosprism
31st Jul 2015, 09:21
I dont have a big collection of items/visuals but I bet some do.

Having more than 2 loadouts per class would be great, make it 4-5 if you can.

Da_Wolv
31st Jul 2015, 11:39
I dont have a big collection of items/visuals but I bet some do.

Having more than 2 loadouts per class would be great, make it 4-5 if you can.

Loadouts are terrible imho.
If you siwtch one for any class, it automatically switches ALL the loadouts for all the classes as well.
Just change the items in the spawn menu, much easier than presetting loadouts.

Chaosprism
31st Jul 2015, 12:38
So you're saying they're bugged, there is a display bug that makes things from the second loadout appear on the top loadout, I reported it but hasnt been fixed yet.