PDA

View Full Version : Report your Bugs and issues here!



FatalDragon69
27th Jun 2015, 18:23
!! Thanks Again NicolasVerge for making this thread Sticky !!


Post ALL your Bugs and Glitches here to help keep the Forum organised and easier for the Mods & Devs to find and address any issues !!


Here's a few Bugs / Glitches I've found.....

1. The money that's awarded for each Rank-Up isn't and hasn't been added to my account, each time I Rank-up, I get the pop-up telling me the amount I've been awarded but my total money doesn't and hasn't ever changed !!??

2. I don't know if this is a bug or an over-sight but there's Rifles with the X-Ray Bonus Perk but they don't have the Penetrating Rounds Ability, Double Power Bullets or Instinct Ability in order for us to make the shot and get the X-Ray Bonus !?
(Sorry, I've forgotten which Rifles they are, I'll check and post back)

Unless I'm missing something and there's a way of still getting the X-Ray Bonus without those Abilities then please enlighten me !?

3. This one isn't really a "Bug" but more a Graphical Glitch but I thought I'd post it as well, I keep getting Rubber Bungee Rope Guards after an explosive kill, here's an example.....

http://i.imgur.com/6wDEVKAl.png

.....It's quite funny at first as they bounce up and down like they've gone bungee jumping except it's their bodies stretching instead BUT as they're caught on the edge of the wall/scenery they keep getting found by other Guards which then breaks my Stealth Streaks etc. !?

4. There's a Guard that doesn't do anything even after he's been alerted by a Guest, he gets the Red Square above his head but then just stays standing in the same spot and doesn't bother following the Guest that's told him of something suspicious, it's one of the Guards that walk up and down the stairs just under the mansion, here's a screen-shot of him.....

http://i.imgur.com/MIUmLiFl.png

5. This one is more of a query.....I've noticed in the Google Play Store the promotional photos for this game show a Red Carpet leading up from the Parked Cars to the bottom of the Lift but I don't have this in my version.....Was this taken out for some reason or have I got a bug/glitch at-all ??

Here's a screen-shot of what I have.....

http://i.imgur.com/GntIb1bl.png
http://i.imgur.com/wFGsizgl.png

I look forward to hearing from a Dev and hope these help !! Cheers !!

NicolasVerge
29th Jun 2015, 15:41
1. This seems like a weird glitch, you'd then be getting money only from the roulette? Let me know what your device is so we can test this out.

2. You can still have the X-Ray bonus if you shoot through the umbrellas, plants or darkened windows.

3. Physics can cause the ragdolls to behave funny sometimes. It's hard to predict what they'll do. ;)

4. We'll look into this one, first time we've seen that.

5. The textures are in lower resolutions depending on the device you are playing on. This is why you don't see all the scenery from the screenshots.

Thanks for sharing you feedback, it really helps! :)

knighthawks
29th Jun 2015, 16:53
I seen some also, but I play on an Ipad and the ones mentioned above does not apply for me,
What i face usually is guards hanging on ceiling after an explosive shots, or hanging from the edge of a cliff, the most one i hate is when trying to have a domino kill by shooting the alarm of the car, the guard sometimes goes into spining around himself, and i have to wait for him to become unalerted again or just shoot him as he is circling around ...

FatalDragon69
1st Jul 2015, 01:29
1. This seems like a weird glitch, you'd then be getting money only from the roulette? Let me know what your device is so we can test this out.

2. You can still have the X-Ray bonus if you shoot through the umbrellas, plants or darkened windows.

3. Physics can cause the ragdolls to behave funny sometimes. It's hard to predict what they'll do. ;)

4. We'll look into this one, first time we've seen that.

5. The textures are in lower resolutions depending on the device you are playing on. This is why you don't see all the scenery from the screenshots.

Thanks for sharing you feedback, it really helps! :)

Thanks for your reply Nicolas !!

I'm playing on an Un-rooted Samsung Galaxy S4 running Android 5.0.1 Lollipop, which is why I thought it strange that I haven't got the Red Carpet as I would-of thought it's powerful enough to run this on full res. especially as most of it is static graphics.....But just to clarify, you're saying that the Red Carpet is meant to be there, Yes !?

Also, in answer to #1, Yes that's correct, I've only been getting the cash from the roulette wheel, Pretty annoying really as I've already had to start over once because of a bug, So I don't fancy starting again but I'm down a LOT of cash so-far.....Is there anything you can do for me please ??


Thanks for all other answers, Much appreciated mate..........Happy to Help !!

NicolasVerge
2nd Jul 2015, 14:50
For the money issue, it's hard to tell but it's possible that you have already received it when you look at the screen.

You'd have to really look at your total on your contract screen BEFORE the mission, and then AFTER the mission. Even screenshot it even if possible.

Also, for the red carpet issue, you should be able to put the game in High Quality from the menus. Performance might dip, but you'll see all the hi-res textures. It's a choice.

Hope this helps.

FatalDragon69
3rd Jul 2015, 01:33
For the money issue, it's hard to tell but it's possible that you have already received it when you look at the screen.

You'd have to really look at your total on your contract screen BEFORE the mission, and then AFTER the mission. Even screenshot it even if possible.

Thanks for replying again Nicolas,

I have made a point of checking my total amount before and after and it's not gave me the rank-up award money so-far !!


Also, for the red carpet issue, you should be able to put the game in High Quality from the menus. Performance might dip, but you'll see all the hi-res textures. It's a choice.

Hope this helps.

I can't find any options in the menus which will allow me to change the resolution setting, to be honest there's not much choice in the option menus as I'd expect !?

Surely the Galaxy S4 is powerful enough to run this in hi-res as well.....It does with all my other games anyway !?

I hope there's something you can do as I could of upgraded my weapons a lot more if I had been given each level of rank-up money being as I'm sniper rank 20 now !?!?

NicolasVerge
3rd Jul 2015, 13:41
For the money problem, send me a feedback email from the settings menu and I'll gift you some in-game currency if that's good with you.

Simply say you're FatalDragon69 from the official forums and that you talked with me.

Cheers!

FatalDragon69
3rd Jul 2015, 13:53
That sounds good to me, Much appreciated, Thanks !!

I didn't know you could do that.....I'll do that when I have a play later tonight then, Nice one !!


Cheers again for your Help Nicolas !! :cool:

Spijkertje
26th Jul 2015, 23:01
The guard is suspicious by a dead guard and than its all clear and walks a way.

For the direct link: https://youtu.be/9sxoGw97Ldg

youtube.com/embed/9sxoGw97Ldg

NicolasVerge
27th Jul 2015, 15:12
Hey Spijkertje,

This is not a bug, but the normal behavior of a guard when they discover bodies from accident kills.

Hope this answers your concern!

Spijkertje
27th Jul 2015, 15:44
Hey Spijkertje,

This is not a bug, but the normal behavior of a guard when they discover bodies from accident kills.

Hope this answers your concern!

I din't mo that. Thanx NicolasVerge for you're answer! :thumb:

itvampire
18th Aug 2015, 14:49
I have the game on android lollipop and I have the same issue regarding the money also I've gained 90K from adding friends from Facebook but my balance is still 30K. Also I had a gun with the headshot focus (not sure what to call it) but I can't find it anymore. Thanks in advance :)

BrigadeAlley
20th Aug 2015, 23:27
I noticed an update on my phone this AM. Now there is no update on my iPad, the game is gone from the store, and no one is saying anything ... so I assume I've gone mad?

... Oh Hell I launched the updated game on my iPhone and lost all progress. Even the "cloud" file was woefully behind. If you're reading this (valiant user) I would not recommend firing up the game until someone from SE starts talking.

...

Someone from SE please start talking?

FatalDragon69
21st Aug 2015, 05:23
I noticed an update on my phone this AM. Now there is no update on my iPad, the game is gone from the store, and no one is saying anything ... so I assume I've gone mad?

... Oh Hell I launched the updated game on my iPhone and lost all progress. Even the "cloud" file was woefully behind. If you're reading this (valiant user) I would not recommend firing up the game until someone from SE starts talking.

...

Someone from SE please start talking?

I replied to your post in the other thread as there was another players post there as well so I could answer both at the same time there, hopefully I can get NicolasVerge to delete this one (plus the one above) and replace it by moving the other thread into here as it's just a repeat of the same problem from the same player !?

!! Cheers in Advance !!

zeddzero
14th Oct 2015, 09:14
I've been playing on an iphone6 and have gotten stuck on chapter 6 mission 38. No matter how many times I've played, it doesn't count my headshot chain. I"ve gotten as many as 16 in the first minute, but it still says failed. Also noticed that even though I've finished before a minute is up, the time on the score screen says it was longer (counting the extraction time?). Any ideas? Thanks

Below are a couple of screenshots from the last time I played. The first one showing the time elapsed 9:02, the second showing score screen from same game; 15 headshots and a time of 1:12
http://41.media.tumblr.com/23cc1aaf598d9fee8e4928a2a0cbe2d7/tumblr_nw7ce9hhhT1tjcyklo1_1280.png

http://41.media.tumblr.com/689dafc82feef6950ed2658f80f34264/tumblr_nw7cetnDgF1tjcyklo1_1280.png

FatalDragon69
26th Nov 2015, 03:37
Hi zeddzero,

Sorry I've only just seen your post, I used to visit this site regularly but slowly stopped as there wasn't anyone coming here that much as the site isn't advertised anywhere unfortunately, I'm not a forum mod here but I try to help out my fellow players if and when I can !!

Anyway, I had a similar problem on that level as well (I play on Android) and if I remember right it's not actually a bug, I ended up using the rifle that gives us the extended time for headshot chains and there's certain people that don't count towards the chain thus killing the chain your playing for at the time.....If that makes sense to you !?!?

Try going to YouTube and there's a couple of videos on there that show this mission being done, if you copy one of those (shoot the people they do) then you should have no problem passing, whilst seeing/learning what you're doing wrong.....This is pretty much how I got past this one, as it is a pain, ok mate !?


EDIT: Here's a link to YouTube and a list of various video tutorials for this mission to help you.....

https://www.youtube.com/results?search_query=hitman+sniper+chapter+6+mission+38


!! I Hope this Helps.....Happy Sniping !! :cool:

Tylocost
28th Dec 2015, 01:04
Hey folks.. first of all, great game, I haven't stuck around a single game since XCom, loved the concept and implementation, congrats!

Now.. here I was, doing my thing, killing evil drug lords and arm dealers (or so I hope... maybe that mansion is a party for charity NGOs that support orphans in Africa?), and at some point I lost access to some of my previously unlocked and upgraded rifles.
The game has crashed a few times, a couple of which even making the phone shriek for a few seconds before rebooting the OS.
I'm playing on a OnePlus One updated to the latest version (Cyanogen version 12.1-YOG4PAS3JL / Android 5.1.1)

For example, the Narcissus is unlocked at sniper rank level 3. I have already completed and fully upgraded it (I just got to lvl 11), but it is now showing "unlocks at sniper level 3" and doesn't allow me to equip it, even though it still shows it as fully upgraded and I did play a bunch of missions with that gun.
I submitted a reporto from in-game "feedback" option.
I tried "restore purchases" and to reconnect facebook, to no avail.
Is there anything that can be done?

mfahmi182
14th Jan 2016, 13:21
hi all, i found some bugs here,
if i kill all top area guards, if security reach top area and call for a new guards, gameplay freeze, hang, cannot continue..

simonali
5th Feb 2016, 11:57
Latest update in the Android Play Store states that the Merry Maker cash bonus is now 300%, but it only gives two times the prize money. I'm at the point where I'm just killing Marcus Krug over and over and it only pays out $20,000 each time...

simonali
8th Feb 2016, 16:27
Tumbleweed smiley required...

simonali
12th Feb 2016, 11:45
If you do the pool trick shot and the fan domino kill one after the other, Balthasar runs off to get another guard and Omid still has the argument about cheating and then shoots the wall before leaving! They'll later sit down together in the lounge like nothing happened.

simonali
12th Feb 2016, 12:35
Another: if you shoot the laptop just as Vincent is about to use it he'll flinch then start using it anyway, even though it's now kaput. He doesn't seem to leave the room afterwards, too, just stays there typing on a dead computer...

simonali
22nd Feb 2016, 23:04
Shoot Ralph and Basia where they meet up downstairs and Krug will later come in and start an argument with their two lifeless bodies...

simonali
22nd Feb 2016, 23:12
Screen grabs of the last two:

http://i1015.photobucket.com/albums/af276/simonali68/Screenshot_20160212-195926.png (http://s1015.photobucket.com/user/simonali68/media/Screenshot_20160212-195926.png.html)

http://i1015.photobucket.com/albums/af276/simonali68/Screenshot_20160218-042017.png (http://s1015.photobucket.com/user/simonali68/media/Screenshot_20160218-042017.png.html)

simonali
4th Mar 2016, 00:03
If you shoot the satellite dish when the guard is stood under it the dish doesn't fall, but the guard drops dead anyway. You then can't shoot the rubber ducky because (I assume) the dish that is still firmly attached to its bracket is blocking the shot!

simonali
4th Mar 2016, 00:14
Can anyone confirm or deny my suspicions that I'm talking to myself here? :scratch:

FatalDragon69
18th Mar 2016, 06:50
Can anyone confirm or deny my suspicions that I'm talking to myself here? :scratch:

Hi mate,

You're not talking to yourself it just takes a while before people come here and answer simply because not many people know about this forum !!

I told them to add the site address into the game so that everyone playing Sniper would know about it thus making it more of an active place but nothing came of it.

Anyway, if you want to ask or say anything it will get read and replied to at some point, I usually check here a lot more often than I have been only I've been busy with work but when I see your posts I'll answer you also the Forum Mod NicolasVerge usually frequents this forum and answers the latest posts as well, ok mate !?

I'll make sure he knows about the various bugs/glitches that you've found and made posts about so he can have the Devs look into them ok !?


!! Happy Sniping.....Enjoy !! :cool:

simonali
23rd Mar 2016, 15:06
Well point 1 in your original post still hasn't been fixed. I bought and started the game again on my iPad after finishing it and getting bored of the same thing over and over on my Android tablet. Every time I've ranked up (think I'm up to 22 now) I've not been given the cash award

FatalDragon69
27th Mar 2016, 19:51
Well point 1 in your original post still hasn't been fixed. I bought and started the game again on my iPad after finishing it and getting bored of the same thing over and over on my Android tablet. Every time I've ranked up (think I'm up to 22 now) I've not been given the cash award

Sorry to hear that mate but if you send a Private Message to NicolasVerge (our Forum Mod) explain to him what's happened then he will be able to help you out ok !?

simonali
29th Mar 2016, 23:04
Im not too bothered, it's not like it's real money, eh?! ;)

FatalDragon69
4th Apr 2016, 20:33
Im not too bothered, it's not like it's real money, eh?! ;)

That's up to you mate, I was just letting you know that there's a way for you to get what you've won !!


On another note.....They should have fixed this Bug by now though, as I made a post about this shortly after the game was released, so they've had plenty of time !?!? :scratch:

simonali
17th May 2016, 03:00
Good job on the Friday 13th half price weapon sale. Worked fine on Android, but on iOS the prices doubled and then halved back to the original price!

simonali
4th Jun 2016, 23:30
Updated to iOS 9.3.2 on my iPad and now the game keeps crashing back to homepage mid mission. Rather annoying.

knighthawks
6th Jun 2016, 20:59
Game crashes Ipad3 ios 9.3.2 ...

Guttsy911
8th Jun 2016, 15:44
Crash every time I click "restore purchases" iPad Pro 9.7 iOS 9.3.2

simonali
9th Jun 2016, 07:21
After googling iOS 9.3.2 I'm starting to think this is Apple's fault. It's a duff update!

wongnog24601
23rd Jul 2016, 21:50
The app crashes for me on my iPhone 6 running iOS 9.3.3 as soon as it tries to load the leaderboard. If I put my device in airplane mode, then there's no crash but as soon as I turn airplane mode off it crashes. This only started happening a couple days ago but I've played it a few times successfully since upgrading to iOS 9.3.3 so don't think it's an iOS issue. Anyone else have problems?

wongnog24601
23rd Jul 2016, 22:06
I just reinstalled the game and it seems to be the Facebook connection that is the problem. After completing the first mission you are brought to the leaderboard but without your Facebook picture or name. As soon as you login to Facebook in settings and click on Montenegro, the game crashes as it tries to show the leaderboard.

I wish there was a way to report bugs like this directly to the developer as I don't feel like they read this thread regularly.

KrypticMemes
25th Jul 2016, 21:14
Hi I play on android 5.1 and I just installed Hit man:Sniper and it loads up to the unity screen then shows this http://imgur.com/1I6LhIJ and then crashes and everytime I launch it, it crashes at the end of the unity screen. Please help.

Draco_pro
26th Jul 2016, 14:44
Hi,

i've reset my phone to manufatcrurers condition and updated to android 6. I'Ve installed Hitman Sniper and tried to use a save file from facebook, but i only get my money back, all my progress and weapons (including Aria Gold and Adagio) is lost. PLEASE HELP.
I used in game feedback but square enix didn't reply to it...

simonali
9th Aug 2016, 00:03
I used in game feedback but square enix didn't reply to it...

Welcome to the club. In case you've not already twigged, you're wasting your breath. Just do like I do and give the game a one star review in the store!

Lumpbloom7
29th Aug 2016, 13:54
Recently I reinstalled my phone OS because it was starting to lag. I complete at least 6 chapters of the game and purchased a lot of weapons. But when I restore all my data from Facebook, it gave me back my money,zombie money and leaderboard ranks, but my missions are completely reseted. I'm stuck at the second mission with 7000+ zombie tokens and 1000000++ money.

My assumption is halfway through the sync process(enough to give me back my money), it stopped syncing and refreshed the fb save file with my mission 2 progress and the money which successfully synced causing my game data to be lost.

ElysiaN92
1st Sep 2016, 18:46
Hi Community

I have the same issue with Lumpbloom7

Recently did a restore from Facebook: the game money and leader board ranking are restored. In-app purchase, when I tap on restore, armory showed 5, but whenever I tap to access it, I can only see the default rifle and not browse the rest.

I have emailed http://support.eu.square-enix.com/ and had done their advised solution "If you linked your Facebook account to the game and had cloud saves enabled you will be able to recover your cloud save. Simply finish the first mission, connect to your Facebook account again and choose your cloud save to overwrite your local save. You should then be able to recover all of your progress and purchases. " but it did not solve the problem.

They are not able to view the screenshot attached in the mail due to security reasons, thus I will share the Image/link here: (Rankings are censored for privacy)

http://i1339.photobucket.com/albums/o701/ElysiaN92/Screenshot_20160831-222203_zpswel2hcyq.png
My leader board ranking is platinum 2 but my sniper rank is stuck at 1 and my game progress stuck at chapter 1.

http://i1339.photobucket.com/albums/o701/ElysiaN92/Screenshot_20160831-222554_zpsvmir8zw5.png
After in-app purchase restore, armory can't browse any rifle other than the default. Even before the restore of data, I can't browse any rifle as well.

I hope there are other solutions available, had tried restoring on another phone (LG G3) and my current phone (Samsung G7) as well as BlueStacks, same issue.

ElysiaN92
1st Sep 2016, 20:13
I have manage to solve the armory issue by playing a few more missions, however my data from Facebook have been overwritten somehow. But it's ok I can start over as long as my in-app purchase are intact.

http://i1339.photobucket.com/albums/o701/ElysiaN92/Screenshot_20160902-041042_zpsql0wjona.png
Money was spent to upgrade the rifles, no biggie

croyable
31st Oct 2016, 11:57
After updating to the Halloween version, i am unable to play my favorite game.
I have deleted the app from my phone, reinstalled, it automatically made me start at the first chapter again. As soon as i logged in with my facebook account to get my history back, it got buggy again, after a restart, i pressed; 'Tap to continue' and i briefly see the start screen with 'montenegro - armory .... and then it crashes and i'm back on my homescreen. I play on an iPhone 7, updated to the latest iOS. PLEASE FIX

wheresmycake68
21st Jan 2017, 03:07
I just got the game this week, and I'm on Chapter 3, Mission 20 - 10 Explosive kills. No matter how many kills I get using explosive rounds, or how many people I kill by blowing up the gas lights, I get zero kills recorded. I even wiped out almost the entire map using explosive rounds and accidental explosive kills - but I always get a fail with zero explosive kills. Just to confirm I wasn't crazy, I pulled up a YouTube video, used the same process, the same weapon and everything - still shows as zero explosive kills.

FatherTusker
21st Jan 2017, 16:01
I have the same problem, but on Chapter 4, Mission 23 - "Score 2,150,000 with 8 explosive kills". I finished the level with greater than the required score (which registered correctly), took out the primary target (which registered correctly), and 15 explosive kills, according to the mission summary. The objectives said 0/8 though. I've tried force closing and restarting the game, and even restarting the device. Everything seemed to be fine until the Lunar New Year update.

MikeScotland
21st Jan 2017, 21:37
Glad it's not just me then!

I'm playing the game on iOS and am having trouble on a number of levels in chapter four where things like explosive kills and chains of kills just aren't registering so the only option is to play the level until you get the option to buy your way to the next one.

SkoolyOne
23rd Jan 2017, 15:15
Yes! I've got the same problem...

SpammsMcghee
2nd Feb 2017, 10:03
I can't get the game to install. I'm attempting to download it through Amazon Underground. it will download completely without any problem, but when it begins to install, the progress bar never registers any progress. Eventually it times out, and pops up an error screen that says "There was a problem installing Hitman Sniper. Please try again.". I've contacted Amazon support, and their recommendation was to clear cache and data for the Amazon app, restart the phone, and try to download/install again. I did that several times with no luck. I have a Samsung Galaxy s7, not unlocked or jailbroken. I've verified that there is plenty of storage space available on my SD card as well as internal storage. Please help. I'd love to play this game. It looks great!

RcR702
1st Jul 2017, 21:58
About two or three minutes into the game, all the zombies stop moving. You can kill them and new ones appear but they just stand there.

g-stylez
6th Aug 2017, 19:42
I have the Erberus with explosive bullets and it worked for like two attempts at finishing the mission, but now the explosive bullets are not renewing, (the explosive round status circle is faded). Please help.

Ruze01
24th Oct 2017, 12:12
I cannot do anything else in the game because every time the game starts, it wants me to open the chest, but then I tap open and the game force closes itself.

AlienNinja9
4th Feb 2018, 16:32
I am at rank 6 and tier gold 3. I unlocked the weapons narcissus, jackal and griifan as should be. But when i started the app today, all my weapons (including my final argument sniper) got locked. Now my rankings are still preserved. I managed to unlock the final argument as it said get it for free under it and i didn't have to repeat the procedure (upgrades got restored too). But the other three rifles can't get unlocked and it says "unlocks at rank 0" under all three. What the hell is rank 0? My rank is 6 and gold tier 3.

My device is galaxy tab s3, my google account tied to the app is alienninja009@gmail.com. i have posted the problem on google play review section as well. I have tried restore purchase in options, logging in and out of my play services account, as well as restarting the app and my device. Nothing works. Also, i had to redownload my death valley data but my upgrades there were preserved

Shelah
19th Feb 2018, 14:30
Hello, I play this game on android and it's a great sniper game but I recently bought $2,500,000 and didn't receive any of it. I would like to be either refunded my real money ($8.99) or funded the game money. Thank you.

AceEmerich
2nd May 2018, 18:18
I'm at level 20 and few days ago the ad roulete just freeze sometimes, some days the button to watch the ads and gain coins and cash just dont appear.

Few days ago I was earning 100.000 in cash in every video/ad, but now was gaining only 40.000, some days I click to watch and nothing happens, I hear the click but nothing change.

Another thing that I see is the lock of the ranking of death valley, I played and finish the missions but the rank still dont appear. (just dont finish in expert level)

I use to play one Moto Z2 play, can I clear the game cache to fix this things ?

I hope someone can help me to fix this problems.

Viktor_101
5th Aug 2018, 11:51
I have a complaint when we shoot a guard into the inner jacuzzi pool the guards or the target in the lower level raises an alarm to show a dead body please fix that it feels like nonsense since you hide a body in the pool but because his corpse is sticking through the floor the AI targets inform guards and blow up the mission.
i sourced an image from the web because i don't have screen recorder in my phone to show which pool the issue comes up in
https://www.google.co.in/search?q=hitman+sniper+montenegro+pool&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj2lqvJ69XcAhVEPo8KHZGXD14Q_AUICigB&biw=1440&bih=794#imgrc=JX-Jaa6OcBBziM: