PDA

View Full Version : Can't bind specific weapon slots?



Rokazulu
20th Nov 2012, 06:56
The weapon slots are bound to the numbers, but I play left-handed so I can't hit those. I tried looking in options under the keybindings but I don't see how you can rebind them.

umadsadbadbro
20th Nov 2012, 09:21
Why not use a controller instead?

That's what I do. Makes things a heck of alot easier.

Rokazulu
21st Nov 2012, 02:51
Yeah I could, but I like the mouse and keyboard for shooters because the joystick makes it difficult to aim.

Is there anyway to config these?