PDA

View Full Version : Activate Submachine Gun?



the red misfit
30th Aug 2011, 01:56
Hey guys!

Right now I have a slight problem with one of the guns I own. I'm not sure what I did to it but whenever I equip and hold my submachine gun, a small little window appears (right above the weapon icon) and reads, "HOLD X" (I have it for the Xbox 360).

I'm not sure exactly what I did or how I enable it to do that but I feel frustrated and lost. Can anyone enlighten me on what happened?

ranmafan
30th Aug 2011, 02:09
Would be nice to finish that thought, but anyway, it sounds like you installed a mod that can be toggled. Holding 'E' will toggle it on and off - most likely you have the Homing Rounds mod installed. So you can choose to have a mod active or not.

the red misfit
30th Aug 2011, 02:55
Thanks ranma fan. I think I bought the curve bullet upgrade and forgot, lol. How do you actually use it after you enable it?