PDA

View Full Version : [Potential Spoilers] Cannot complete DXHR "Cloak & Daggers" quest (w/ screenshots)



Thrax
28th Aug 2011, 03:33
I am on the final step where you have to locate the DRB weapons cache. I found it days ago, before the quest ever sent me there, so I knew where to travel immediately. All other objectives are completed. I cannot interact with this weapons crate to complete the quest, and this crossbow is wreaking havoc on my inventory space.

I've spoken with O'malley several times.

I've spoken with the undercover cop several times.

And I have run and jumped over every inch of floor space in and around the DRB stash.

Does anyone have any fixes? My last save is ~15 hours of play ago, so "load an earlier save" is not an option. Am I straight SOL until a patch hits?


Screenshots:

Here's the uncompleted objective (http://cloud.steampowered.com/ugc/578932219552032489/3715722B5E9C540AEF00A340BD41988B5676440D/)

Here's the crossbow in my inventory (http://cloud.steampowered.com/ugc/578932219552030037/D1E6AE12DEEECC153C783D7525C8FB7FCA8C62AA/)

Here's the DRB weapons cache not completing my quest (http://cloud.steampowered.com/ugc/578932219552035745/A7A2F362246DD0B8DC8BE8AFBC18409F01C5F0F0/)

dimljajvbu
28th Aug 2011, 09:44
The crossbow, you can just drop. You only need it when you complete the mission, and you can pick it up again for that part.
From what I recall, you should get the quest stage complete just by going into the weapon cache "room". Maybe by going there beforehand you triggered that, preventing it from working when it needs to? If that's the case, they really should fix that.

Maggoth
28th Aug 2011, 12:43
I got the same problem, and I didn't go to DR before I got the quest.

Khirsahfireflash
28th Aug 2011, 15:34
On ps3 and I went to derelict row before getting the quest. Had no trouble starting and finishing this quest including the weapons stash which I had already looted. Now if they would fix the hang when I try to go to hengsha, ill be happy. Hope u don't have that problem...

Phrost
28th Aug 2011, 16:22
I experienced the same thing when I reloaded a save, the weapons cache wasn't selectable. However, walking on top of the briefcase and then back off triggered it and I was able to interact with it.

Thrax
28th Aug 2011, 22:17
Maybe by going there beforehand you triggered that, preventing it from working when it needs to? If that's the case, they really should fix that.

That is my suspicion as well. :(

Saken
15th Sep 2011, 14:51
I experienced the same thing when I reloaded a save, the weapons cache wasn't selectable. However, walking on top of the briefcase and then back off triggered it and I was able to interact with it.

I completed this mission easily first time round. Now replaying on hardest difficulty I can't select the weapon cache!! Sounds like a serious bug please fix it :(