PDA

View Full Version : How deal with error: "batman arkham asylum failed to initialize nvidia physx"?



SquidInk
11th Jul 2011, 19:17
I have been playing and having no problem with the game. Now, when I started to play it, I got this error: "batman arkham asylum failed to initialize nvidia physx. You must install nvidia physx software to play." (The wording on the second part may not be exact but is the general idea. Do I need to reinstall the whole program? If so, is there anyway to keep my saved games and material I've opened? What do I do?

sir biscuit
21st Jul 2011, 05:10
Don't get mad, a-is it a legal copy; b-using an nvidia card; c-has it been patched ?

abhi1988
25th Oct 2011, 18:03
hye sir biscuit ,,i am also getting the same error

yes ,my copy is legal
i am using nvidia GT 435M
,,no it is not patched,,,,help me

abhi1988
26th Oct 2011, 19:20
Don't get mad, a-is it a legal copy; b-using an nvidia card; c-has it been patched ?

i have updated my laptops and nvidia graphic card drivers,,,,still same error,,,will patching the game to v1.1 fix this?