PDA

View Full Version : Installed and used BO1, can't save :(



CDHornius
16th May 2011, 20:53
Hiho everyone! :)

I installed Kain from my CD using the program from the link here in this forum, then used BO1 to get the videos to run again without the colormess.

But, there are two things I cannot get to work

1: I cannot change the resolution ( not that important )

2: Important, when I approach the savechambers, nothing happens when I press the aktionbutton. Sometimes there is a sound but I can't save the game.

Got any ideas?

Muyfa123
21st May 2011, 13:32
Only high-res is available with the patch AFAIK.

You are not supposed to press anything to activate the save marker. Just walk into the logo on the floor.

Linikratyo
21st May 2011, 14:17
I've had that problem, you need to play it on an admin account

wrace0
27th May 2011, 22:36
One more thing can be: you just don't have the subfolder SAVED in the folder with the installed game, - the game can't create this folder anyway.