PDA

View Full Version : How do I print the maps?



Thinzad
13th Dec 2010, 03:44
I'm bad at drawing and sketching (amazingly so, I assure you). How can I print (or take a screen shot of) the various maps - so I can add some notes? Things like names and locations of various buildings (with or without good loot), Keeper doors etc.

goldsla
13th Dec 2010, 18:16
Maybe I'm misunderstanding, but have you tried typing on the in-game maps? You can add your notes. The mouse pointer is used to position the text, which IIRC is center justified.

Thinzad
13th Dec 2010, 20:48
Maybe I'm misunderstanding, but have you tried typing on the in-game maps? You can add your notes. The mouse pointer is used to position the text, which IIRC is center justified.

That's what I thought I remembered from reading something - but I cannot manage to do it, or even find references to it in the pdf manual. Anyone know how?

jtr7
14th Dec 2010, 09:28
I thought typing on the maps only worked in TMA. Another way is to go here, click the images, and print the screens:
http://thief.wikia.com/wiki/In-game_Maps#Thief_-_Deadly_Shadows
http://thief.wikia.com/wiki/In-game_Maps#Thief_-_The_Metal_Age
http://thief.wikia.com/wiki/In-game_Maps#Thief_-_The_Dark_Project
http://thief.wikia.com/wiki/In-game_Maps#Thief_Gold

Thinzad
14th Dec 2010, 21:59
I thought typing on the maps only worked in TMA. Another way is to go here, click the images, and print the screens:
http://thief.wikia.com/wiki/In-game_Maps#Thief_-_Deadly_Shadows
http://thief.wikia.com/wiki/In-game_Maps#Thief_-_The_Metal_Age
http://thief.wikia.com/wiki/In-game_Maps#Thief_-_The_Dark_Project
http://thief.wikia.com/wiki/In-game_Maps#Thief_Gold

Thank you VERY much.

goldsla
16th Dec 2010, 21:49
I thought typing on the maps only worked in TMA. Another way is to go here, click the images, and print the screens:
http://thief.wikia.com/wiki/In-game_Maps#Thief_-_Deadly_Shadows
http://thief.wikia.com/wiki/In-game_Maps#Thief_-_The_Metal_Age
http://thief.wikia.com/wiki/In-game_Maps#Thief_-_The_Dark_Project
http://thief.wikia.com/wiki/In-game_Maps#Thief_GoldYou're right. I just checked T1 and T1G. No workee. T2 workee just fine though. Another reason to make FMs using the T2 DromEd and not the T1.