PDA

View Full Version : Language options



Nhimeis-254061
16th Aug 2012, 13:11
Hello,
Is it possible to change the game language ? I have different .exe in my installation folder, but as it asks to be launched with the launcher, I can't really chose. Is there an hiden option or something ?

Thanks for all your work,
Nhimeis.

LordByron
18th Aug 2012, 19:31
I'm also trying!! I got the spanish version but i would prefer the english one!!

Nhimeis-254061
19th Aug 2012, 08:17
Hello,
I just found a way to do it. Go into install directory, find your game version (i.e ff7_es.exe), and change its name (i.e ff7_es.o.exe). Then, find the game language you want (in this case ff7_en.exe), and rename it to your version (ff7_es.exe). But an option in the launcher would be great, if possible. :)

Thanks for all your work,
Nhimeis.

EpicShuriken-265190
19th Aug 2012, 08:39
Another way is to change the "lang.dat" file by using the editor. Just change it for example from "es" to "en" , or the language you want to play the game in.

urecoth
20th Aug 2012, 23:57
What if we would like the original Japanese language, rather than the four European languages included?

neo200080
24th Aug 2012, 10:22
hola alguna solucion me descargue el nuevo final fantsy 7 para pc y se actualizo al v1.0.6 español pero cuando lo corro los videos se ven en blanco y negro y algunos menus personajes no se ven
como las letras new game y continue no se ven al inicio del juego cuando cloud se supone que baja del tren los personajes no se ven y algunos graficos salen en negro tengo windows xp home edition bios phoenix-awardbiosv6.00pg
procesador amd sempron 2800+,mmx,3dnow,1.6ghz
directx 9.0c
tarjeta radeon ati 9250

Migue333-211787
24th Aug 2012, 12:43
Creo que esa tarjeta de video es muy antigua para esta versión del juego (no es compatible con directx 9.0c, solo con el 8.1).


Intenta ésto: Corre el lanzador y ve a opciones y marca la opción que dice "Gráficos Originales" (o algo parecido, tengo la versión en inglés), y quita la marca a la opción de Filtro Lineal.

tir43l
24th Aug 2012, 12:50
El 9250 es una ATI DirectX 8.1 tarjeta. Usted tendrá que actualizar a una tarjeta gráfica que se ejecuta DirectX 9.0, ya que es parte de los requisitos m*nimos para el juego. También, si ser*a posible publicar en Inglés (si se puede hablar Inglés) porque este párrafo ha agotado mis conocimientos de español. lol

neo200080
6th Sep 2012, 12:30
no pss sigue igual http://na.square-enix.com/tools/tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cry.gif

Zench-XIII
6th Sep 2012, 12:45
Tal vez te convendr*a revisar la parte del foro creada para todo lo concerniente a soporte técnico de FFVII, puede que entre los temas encuentres algo. Aunque creo que es bastante obvio que preguntaras en inglés, no creo que la mayor*a de lo usuarios entienda español.

neo200080
6th Sep 2012, 12:49
Tal vez te convendr*a revisar la parte del foro creada para todo lo concerniente a soporte técnico de FFVII, puede que entre los temas encuentres algo. Aunque creo que es bastante obvio que preguntaras en inglés, no creo que la mayor*a de lo usuarios entienda español.



oo el problema es que no se ingles /tools/tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cry.gif

Zench-XIII
6th Sep 2012, 12:56
Puede que sea una basura, pero el traductor de Google podr*a ayudarte, aunque sea un poco.

neo200080
7th Sep 2012, 22:58
hi any solution I download the new Final fantsy 7 PC and update to v1.0.6 Spanish but when I run the videos are black and white and some menus are not characters
as the letters continue new game and not look at the beginning of the game when low cloud is supposed to train the characters are not and some graphics come in black I have Windows XP Home Edition-awardbiosv6.00pg phoenix bios
AMD Sempron 2800 +, MMX, 3DNow, 1.6GHz
directx 9.0c
ati radeon 9250 card

member_10638403
9th Sep 2012, 09:26
como hiciste para descargarlo yo no puedo u.u

neo200080
9th Sep 2012, 09:38
Pues despues de confirmar la compra me dirige a la pagina de descarga ya si no lo hiciste puedes entrar en esta www.findmyorder.com/sstore?Action=Displa... (https://www.findmyorder.com/sstore?Action=DisplayHomePage&SiteID=findmyor&Locale=en_US) ahi puedes encontrar la info de tu compra y el link de descarga

Grimoire
9th Sep 2012, 09:39
[GENERAL FORUM GUIDELINES]


na.square-enix.com/go/thread/view/139233... (http://na.square-enix.com/go/thread/view/139233/29068965/General_Forum_Guidelines)


[The Square Enix Members forums are an English language forum. While cultural differences are respected, please avoid excessive use of other languages on the forum. When posting on the forum, its best to allow everyone to read what you say, so that users from all sides can join on the discussion.]





Maybe you should try and contact the EU [SQUARE ENIX Support Centre]?


support.eu.square-enix.com/contacttop.ph... (http://support.eu.square-enix.com/contacttop.php?id=1160&la=2)

member_10638403
9th Sep 2012, 23:40
a de hecho ya entre a esa pagina y todo pero solo me aparece order details, product name, process cancellation y view invoice nada de enlace de descarga u.u ya me desespere

neo200080
11th Sep 2012, 12:46
a de hecho ya entre a esa pagina y todo pero solo me aparece order details, product name, process cancellation y view invoice nada de enlace de descarga u.u ya me desespere




mm si quieres te paso el descargador por msn es neo2000_80@hotmail.com (mailto:neo2000_80@hotmail.com)

member_10638403
11th Sep 2012, 12:56
ok ya te agregue

member_10638403
11th Sep 2012, 13:01
a de hecho ya entre a esa pagina y todo pero solo me aparece order details, product name, process cancellation y view invoice nada de enlace de descarga u.u ya me desespere




mm si quieres te paso el descargador por msn es neo2000_80@hotmail.com (mailto:neo2000_80@hotmail.com)


listo amigo

r041292
11th Sep 2012, 20:01
Another way is to change the "lang.dat" file by using the editor. Just change it for example from "es" to "en" , or the language you want to play the game in.






This works really well thank you~

PfantzyPantz
4th Jul 2013, 13:00
Why doesn't SE give us the option to play FF7 in japanese on Steam? They let you choose multiple other languages, but not the original language. Come on SE, show us some more love.

Yggalf
9th Apr 2014, 15:57
Maybe i am oldfashioned or so but if i buy a game that has multi language i actually want to change it to the one i want not the one i get by default.

Its easy to change it in the explorer (if you know what to do) but srsly Squareenix this feels like 1994 with the PAL and NTSC Version and 20 different languages and you had do guess which one you got by buying the game.

Could you please put a option inside to change the language? Thanks