PDA

View Full Version : Commandos 1 BLACK SCREEN PROBLEM NOT FIXED



chizzzo
20th Aug 2010, 08:09
Hy , i've tried EVERY thing posible , to make this exelent game to work , i can't, is really frustrating , codecs, programs , just name it i've try it , my OS is windows XP sP3 , pentium dual core 2.5 , 2 gb ram , Gforce 9800 .... please , o please!!!!!!! somebody give me the solution. double click on commandos and PUFF the screen turns to black i can't see anything but i can hear the music and sounds,.... i want to play this game ,please help , bye!!!

herbert3000
24th Aug 2010, 08:33
Hi, you propably already tried this, nevertheless I'm posting these links:

http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=91001

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=7941033#post7941033

Cheers!

chizzzo
24th Aug 2010, 17:12
Hi, you propably already tried this, nevertheless I'm posting these links:

http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=91001

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=7941033#post7941033

Cheers!

YEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS , :lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao: it works! you rock! thats the FU(K!ng SOLUTION!!!!! thx aaaaaaaaaaaaaa lot!