PDA

View Full Version : How do I take a screenshot ingame in FF7 ??



Aileron-276983
16th Aug 2012, 07:44
The title says it all

tir43l
16th Aug 2012, 08:14
The title says it all



By using a third party program, such as FRAPS. If you are using Windows, you can also do it like this:


Make sure that your settings do not have the game set to Fullscreen (because for some reason it just gives you a black screenshot), click on the window that FF7 is up in, and press ALT+PRTSCN button (or prsc or prtsc or print screen). Then, open up MS Paint (or MS Word, CS, or other favorite image editor) and hit CTRL+V in the blank window.

lyk13
16th Aug 2012, 08:20
I just play in window mode and print screen the window.