PDA

View Full Version : Run on Windows XP ?



martik
26th Mar 2010, 09:08
Does This Game ( Just Cause 2 ) Run in Windows XP or Not?

DavidF
26th Mar 2010, 09:09
Simple answer: No

Just Cause 2 requires DX10, something XP doesn't have.

martik
26th Mar 2010, 09:23
Can We Install DirectX 10 on Windows XP ?

NovaSilisko
26th Mar 2010, 09:24
Can We Install DirectX 10 on Windows XP ?

I've heard something along those lines, but JC2 still requires Vista or higher to run.

DavidF
26th Mar 2010, 09:24
Highely doubt it, but I can't be sure.

Japester3k
26th Mar 2010, 09:27
No and no.

DX10 is Vista and Windows 7 only.

Also, if you don't have a graphics card that supports DX10 it won't work anyway.

DavidF
26th Mar 2010, 09:29
Thanks, Jape!

martik
26th Mar 2010, 09:33
So, just lets give it a try...

Where can I download DirectX 10 for XP ? I can not find any useful download link on microsoft's website.

Can anyone place a DX10 download link for XP, please ?

DavidF
26th Mar 2010, 09:34
You don't understand Martik, its not possible, all it could do is mess up your computer.

Rico Rodriguez (Cudel)
26th Mar 2010, 09:36
srry but NO it does not work on xp ONLY Vista/Windows7

martik
26th Mar 2010, 09:37
It sounds Bad,
The final answer is NO

Now moderators can close this topic

Thank you all...