PDA

View Full Version : Full Screen?



Pellaes
16th Mar 2010, 23:39
I changed JC2 to windowed and I cannot get it back to full screen. Can someone help?

Scarn
17th Mar 2010, 02:20
its in the advanced options on main menu. or in the display. both are located under settings.

Deadman
17th Mar 2010, 02:35
Or just push ALT-ENTER

Pellaes
17th Mar 2010, 02:46
What I mean is that when I go into settings and change from windowed to full screen it doesn't do anything. I've tried clicking yes and no to changing the resolution, but neither changes anything. I'm off to try alt enter now.

Pellaes
17th Mar 2010, 04:44
Alt+Enter works perfectly!

Deadman
17th Mar 2010, 08:14
No worries man, you'll find ALT-ENTER works on most games.