PDA

View Full Version : Sprint??



BCARS2701
10th Mar 2010, 17:32
I may sound pretty dumb but i don't know how 2 sprint, it's shown in some of the videos but i don't know how. Anyone know?

Omegatoko
10th Mar 2010, 17:37
hold RB or its corresponding ps3 version

Wooden Gravy
10th Mar 2010, 17:37
I believe it's R1... Or on the Xbox... I think it's RB...

For the PC, I think it's either Shift or Alt...

Trouble is, you sometimes dive before running...

Wooden Gravy.

Liberaliter
10th Mar 2010, 17:38
Hold down RB on Xbox, equivalent on PS3, don't know about PC.

Zakkon
10th Mar 2010, 17:38
On the PC it's the left shift button.

I think it's LB or RB on the 360.

And maybe L1 or R1 on PS3?

XMADKILLERX
10th Mar 2010, 17:45
On 360 it's RB on PS3 it's R1 and on PC it's the left shft button.:lol::lol::lol: ;);););) :D:D:D:D:D:):):):):)

xbox360kris
10th Mar 2010, 18:23
hahahah :p shift is basic button for running in most games :D but I don't really seem to notice anything about the sprinting option :S it looks like he's just running (without the sprint button pushed in) and the camera is just a bit shaky(there's another word for that i forgot):confused: